tel.: +45 75 62 70 00

Om Meldgaard Electric A/S.

Hos Meldgaard A/S har vi leveret automations løsninger bygget styringer i mere over 30 år. Dette giver os knowhow og erfaring som man ikke kan læse sig til.

Meldgaard Electric A/S

Vores kunder vælger os på grund af vores store erfaring og ekspertise.

Hvorfor vælge Meldgaard Electric A/S

Mere end 30 års erfaring

Hos Meldgaard A/S har vi leveret automations løsninger bygget styringer i mere over 30 år. Dette giver os knowhow og erfaring som man ikke kan læse sig til.

Vores kunder vælger os på grund af vores store erfaring og ekspertise. Vi ved hvordan man byggede maskiner for 30 år siden og hvordan de bygges nu. Dette giver os en kæmpe fordel ved bl.a. ombygning og opgradering af gamle styringer til helt nye og moderne styringer.

Vi har igennem alle årene haft stort fokus på vores design og kvalitet, således at tavler, betjeningspaneler og HMI fremstår flot og præsentabel.

Vi har, igennem mange år i automationsbranchen, opbygget en erfaring med valg af kvalitetsprodukter. Vi kan derfor vejlede med at finde produkter af god kvalitet og til den rigtige pris.

Vi har stor fokus på en fyldig og komplet dokumentation af vores løsninger.

Vi ved hvor svært det kan være at løse problemstillinger, hvis tingene ikke er dokumenteret ordentligt. Dette hjælper også vores kunder til selvhjælp hvor det er muligt.

Vi levere kun noget vi selv kan stå inden for til den rigtige pris og kvalitet, og derfor føler vores kunder de er i trygge hænder.

”Meldgaard!!!, det er jer som vi ringer til når vi har et problem vi ikke selv kan løse. I er virkelig dygtige!!!”

Lille og Fleksibel 

I og med vi er en mindre virksomhed er vi hurtige til at lave ændringer og tilpasse os jeres ønsker og behov. Hvis I står i en presset situation med en maskine eller anlæg, så er vi hurtige hurtig til at kortlægge årsagen og få igangsat en handling for at få anlægget til at køre igen også selvom det er en specialopgave.

De fleste af vores kunder har været kunder i rigtig mange år. Grunden til deres loyalitet er bl.a. at vi levere hurtigt når de har behov for det samt vi supporterer dem når de mangler viden. Således de kan tage de rigtige beslutninger for dem på et oplyst grundlag.

Team Samarbejde

Vores kunder værdsætter at vi er servicemindede. De værdsætter, at vi er en enhed som alle sammen arbejder for at opfylde deres behov. Vi er et specialiseret team som står sammen for at løse den enkelte opgave.

Når vi en sjælden gang imellem støder på problemer som ligger uden for vores kompetenceområde, så er vi hurtig til at kontakte vores samarbejdspartnere for hurtigt at komme videre mod målet. Vi løser problemerne store som små, da vi er totalleverandører i automation og det er det som vores kunder kender os for.

Historien bag Meldgaard Electric A/S

Troels Meldgaard grundlagde Meldgaard Electric 1. oktober 1987 på adressen Grønlandsvej 9E i Horsens. I starten af 90érne udvidede virksomheden til Grønlandsvej 9E-F. Igen i 2019 skete yderligere udvidelse til Grønlandsvej 9D-F.

Lige fra grundlæggelsen har Meldgaard Electric fokuseret på styringer til industrien med hovedområde indenfor metalindustrien. Meldgaard Electric har udført mange forskellige automationsløsninger, og til vidt forskellige brancher, igennem virksomhedens 33 år. Derfor har Meldgaard Electric et bredt kendskab til forskellige automationsløsninger.

Anders Meldgaard overtog virksomheden i 2016.

Total leverandør af automations løsninger med speciale i hydrauliske anlæg og følgeudstyr

Specialist i styring til hydrauliske og mekaniske presser samt feeder-systemer til pressere

Vi har mere end 30 års erfaring

Komplet dokumentation af vores løsninger

blank
blank
blank

Kontakt os

Få uddybet nærmere omkring vores produkter, services og industriløsninger.

Ring på

+45 75 62 70 00

KONTAKT OS

Leave this field blank

Adresse

Meldgaard Electric A/S
Grønlandsvej 9 D-F
8700 Horsens

Telefon

+45 75 62 70 00

Træf os i hverdage

Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00

E-mail